Palvelumme

Huoneistot

Kotisi tai sijoitusasuntosi arvon ja myös viihtyvyyden säilyttämiseksi on syytä huolehtia sen kunnosta kokonaisvaltaisesti. Meiltä tilatulla huoneistoremontilla voit toteuttaa kokonaisvaltaisen peruskorjauksen. Mikäli kohteesi kaipaa kuitenkin vain pienempää pintaremonttia, sekin onnistuu, sillä mikään projekti ei ole meille liian pieni!

Kosteusvauriot

Mikäli kiinteistössäsi on päässyt sattumaan kosteusvaurio, voit jättää sen korjaamisen meidän huoleksemme. Kosteusvaurio on aina stressiä aiheuttava asia, mutta valitsemalla meidät voit tehdä koko prosessista itsellesi mahdollisimman kivuttoman. Me kartoitamme tilanteen ja teemme asianmukaiset toimenpiteet!

Keittiöt

Onko suunnitteilla uusi keittiö tai vanhan parantelu? Kerro meille toiveistasi keittiösi suhteen  niin me toteutamme sen ammattitaidollamme  juuri sinun visiosi mukaisesti. Voit myös hyödyntää kokemustamme ja antaa meidän osallistua suunnitteluun tai tehdä sen jopa kokonaan puolestasi. Kauttamme saatte myös keittiökalusteet mittojen mukaisesti toimitettuna.

LVIS-työt

Putkityöt, ilmastointilaitteet ja sähköistykset.

Märkätilat

WC:t ja kodinhoitohuoneet, saunat ja kylpyhuoneet – toteutamme kokonaisvaltaisesti märkätilojen rakentamisen ja saneerauksen. Märkätilojen tekemiseen ja saneeraamiseen kannattaa panostaa, sillä niissä syntyvät vauriot voivat päästä huomaamatta rakenteisiin saakka. Saat meiltä laadukkaat, kestävät sekä katseet kääntävät märkätilat ja niiden remontit.

Kaipaako kotisi remonttia? Pyydä meiltä rohkeasti tarjous niin lähdetään toteuttamaan unelmiesi remontti! Toteutamme remontit Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Muista kotitalovähennys!

Kotitalousvähennys voidaan myöntää henkilölle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla töitä kotona tai vapaa-ajan asunnossa sekä niiden pihamailla. Verovähennyksellä voit välillisesti pienentää omia kustannuksiasi merkittävästikin.

Mikäli tilaat meiltä esimerkiksi saunaremontin tai keittiön saneerauksen, saattaa sen työosuus olla vähennyskelpoinen. Kaikki tarjoamamme palvelut eivät kuitenkaan automaattisesti kuulu vähennettävien töiden piiriin.

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten mikäli taloudessa asuu kaksi henkilöä, voivat he saada vähennystä enemmän kuin yksin asuva. Muistathan siis hakea verovähennystä teettämistäsi töistä! Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen, joten tutustu verovähennykseen tarkemmin heidän sivuillaan.