Kylpyhuone- ja saunaremontit pääkaupunkiseudulta– ja paljon muuta

Kaikki yhteystietomme
Logo Lauttasaaren Asennuspalvelu Oy.

Lauttasaaren Asennuspalvelu on vuosien toimimisensa aikana kasvattanut osaamistaan ja sitä myötä palveluvalikoimaansa. Teemme vankalla ammattitaidolla huoneistoremontit sekä saneeraamme keittiöt, kylpyhuoneet ja saunat. Korjaamme myös kosteusvauriot.

Pyydä tarjous kohteelle Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla tai lue alta lisää!

Huoneistot

Kotisi tai sijoitusasuntosi arvon ja myös viihtyvyyden säilyttämiseksi on syytä huolehtia sen kunnosta kokonaisvaltaisesti. Meiltä tilatulla huoneistoremontilla voit toteuttaa kokonaisvaltaisen peruskorjauksen. Mikäli kohteesi kaipaa kuitenkin vain pienempää pintaremonttia, sekin onnistuu, sillä mikään projekti ei ole meille liian pieni! Pyydä tarjous!

Keittiöt

Onko suunnitteilla uusi keittiö tai vanhan parantelu? Kerro meille toiveistasi keittiösi suhteen  niin me toteutamme sen ammattitaidollamme  juuri sinun visiosi mukaisesti. Voit myös hyödyntää kokemustamme ja antaa meidän osallistua suunnitteluun tai tehdä sen jopa kokonaan puolestasi. Kauttamme saatte myös keittiökalusteet mittojen mukaisesti toimitettuna. Pyydä tarjous!

Märkätilat

WC:t ja kodinhoitohuoneet, saunat ja kylpyhuoneet – toteutamme kokonaisvaltaisesti märkätilojen rakentamisen ja saneerauksen. Märkätilojen tekemiseen ja saneeraamiseen kannattaa panostaa, sillä niissä syntyvät vauriot voivat päästä huomaamatta rakenteisiin saakka. Saat meiltä laadukkaat, kestävät sekä katseet kääntävät märkätilat ja niiden remontit. Pyydä tarjous!

Kosteusvauriot

Mikäli kiinteistössäsi on päässyt sattumaan kosteusvaurio, voit jättää sen korjaamisen meidän huoleksemme. Kosteusvaurio on aina stressiä aiheuttava asia, mutta valitsemalla meidät voit tehdä koko prosessista itsellesi mahdollisimman kivuttoman. Me kartoitamme tilanteen ja teemme asianmukaiset toimenpiteet! Pyydä tarjous!

LVIS-työt

 Putkityöt, ilmastointilaitteet ja sähköistykset. Pyydä tarjous!