Huoneistoremontit Helsingistä – ja paljon muuta

Kaikki yhteystietomme
Logo Lauttasaaren Asennuspalvelu Oy.

Lauttasaaren asennuspalvelu on vuosien toimimisensa aikana kasvattanut osaamistaan ja sitä myötä palveluvalikoimaansa. Teemme vankalla ammattitaidolla huoneistoremontit sekä saneeraamme keittiöt, kylpyhuoneet ja saunat. Korjaamme kosteusvaurioita ja asennamme turvalukot. Sopimuksen mukaan ja yhteistyöverkostojamme hyödyntämällä meiltä onnistuvat muun muassa LVIS-työt sekä haastavammat ja erityishuomiota vaativat hankkeetkin. Pyydä tarjous kohteelle Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla tai lue alta lisää!

Huoneistot

Kotisi tai sijoitusasuntosi arvon ja myös viihtyvyyden säilyttämiseksi on syytä huolehtia sen kunnosta kokonaisvaltaisesti. Meiltä tilatulla huoneistoremontilla voit toteuttaa kokonaisvaltaisen peruskorjauksen. Mikäli kohteesi kaipaa kuitenkin vain pienempää pintaremonttia, sekin onnistuu, sillä mikään projekti ei ole meille liian pieni!

Keittiöt

Onko suunnitteilla uusi keittiö tai vanhan parantelu? Kerro meille toiveistasi keittiösi suhteen, ja me toteutamme sen ammattitaidollamme, juuri sinun visiosi mukaisesti! Voit myös hyödyntää kokemustamme ja antaa meidän osallistua suunnitteluun tai tehdä sen jopa kokonaan puolestasi.

Märkätilat

WC:t, saunat, kylpyhuoneet – toteutamme kokonaisvaltaisesti märkätilojen rakentamisen ja saneerauksen. Märkätilojen tekemiseen ja saneeraamiseen kannattaa panostaa, sillä niissä syntyvät vauriot voivat päästä huomaamatta rakenteisiin saakka. Saat meiltä laadukkaat, kestävät sekä katseet kääntävät märkätilat ja niiden remontit!

Kosteusvauriot

Mikäli kiinteistössäsi on päässyt sattumaan kosteusvaurio, voit jättää sen korjaamisen meidän huoleksemme. Kosteusvaurio on aina stressiä aiheuttava asia, mutta valitsemalla meidät voit tehdä koko prosessista itsellesi mahdollisimman kivuttoman. Me kartoitamme tilanteen ja teemme asianmukaiset toimenpiteet!

Turvalukot

Asennamme turvalukot luotettavasti ja pitkällä kokemuksella. Turvalukoilla voit parantaa kiinteistöjesi turvallisuutta huomattavasti. Meiltä löytyy myös turvasuojaajakortti, joka toimii takeena lukkojen ja asennusten laadusta.

LVIS-työt

Hyödyntämällä yhteistyöverkostojamme saat meiltä kattavasti kaikki LVIS-työt Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla. Työt voidaan toteuttaa uudisrakentamisen tai saneerauksen yhteydessä. Putkityöt, ilmastointilaitteet ja sähköistykset hoituvat kaikki!